Profi felszereléssel otthonában is Michelin-csillagos mesterszakácsként készítheti ételeit
22.02.2023Lunasol minőségi fazekak, serpenyők, kések és konyhai kiegészítők
Biztosan szereti elképzelni, ahogy az emberek sorban állnak, hogy megkóstolhassák karifűszeres csirkéjét. Ezért érdemes Jamie Oliver-től vagy Ana Roš-tól tanulni. De nem elég a főzési képességeit tökéletesíteni. Profi felszerelésre is szüksége lesz.
A Lunasol fazekaktól legszívesebben dalra fakadna
Olyan fazekakat fejlesztettünk
ki, amelyek egyben az asszisztensei is lesznek. Nekik köszönhetően a
főzéshez elég lesz egy csepp olaj és még energiát is spórol velük.
Szerezze be például a Saturn kis fazekat hosszú
fogantyúval. A külső fényes felülete leveszi a lábáról. Belső
felületét ILAG XERADUR 2 kerámiaréteg borítja, amely ellenáll a
karcolásoknak és megakadályozza az ételek odaégését.
Az üvegfedeles Merkur fazék is elnyeri
tetszését. Ötrétegű szendvicsalja van, amely rézmaggal van ellátva.
A réz egyedülálló tulajdonságai, mint amilyen a hosszú élettartam és az
ideális hővezetés, játszva megfelelnek az ambiciózus szakácsok
igényeinek.
Főzzön, süssön és grillezzen stílusosan és kényelmesen
A minőségi és megbízható
serpenyők a szakács számára ugyanolyan főnyereményt jelentenek, mint egy
kétméteres harcsa a horgász számára. Ezért egészen biztosan érdemes
vásárlásukba fektetni a pénzét. A Saturn serpenyővel, nagyvonalú
28 cm átmérőjének köszönhetően, az egész család ebédjét
elkészítheti. A belső ILAG XERADUR 2 bevonatán kívül a nagy praktikus
fogantyúja is felkelti az érdeklődését.
Vagy próbálja ki az Uranus Black alumíniumserpenyőt
Megastone tapadásmentes felülettel. A soft touch technológiának
köszönhetően a fogantyú kellemes tapintású. Közte és a serpenyő közt
hőjelző van, amely a serpenyő optimális hőmérsékletének elérésekor
rózsaszínűvé válik. A Saturn és az Uranus Black modelleket minden
főzőlaptípuson gond nélkül használhatja.
Válasszon megfelelő késeket és tegye egyszerűvé a szeletelést
Természetesen, mielőtt a fazekakat és a serpenyőket használná, minőségi kések is kell, hogy kéznél legyenek. Ezzel a témával részletesebben a Miért nem elég 1 kés és Hogyan válasszon konyhakést cikkekben foglalkoztunk. Ezekből megtudhatja, hogy ha mindent egy késsel csinál, megfosztja magát az étkezés jelentette igazi örömtől. Például a zöldség szeletelésére kiválóan alkalmas a szantoku kés és a pékárut játszva kettészelik a kenyérvágókés fogai.
Lépjen
be a házi
mesterszakácsok korába
Rendelje meg otthona
kényelméből a professzionális Lunasol segédeszközöket és változzon
mesterszakáccsá, akinek a családja gondolatban Michelin-csillagot ad.
A következő cikkben újabb érdekes témával fogunk foglalkozni, tehát
kövessen bennünket továbbra is.